5 Jaar Fabryk Design

door mei 31, 2021Geen onderdeel van een categorie0 Reacties

5 jaar Fabryk Design

Vijf jaar geleden, in 2016 zijn we gestart met Fabryk Design. Het is onze overtuiging dat wij samen met onze deelnemers van FBRK-Werkt mooie, bijzondere en duurzame producten ontwerpen en produceren. Door deelnemers met een beperking, of verminderde kansen op de arbeidsmarkt te stimuleren en te laten ontwikkelen bereiken we samen grootte hoogtes. Fabryk Design laat retailers uit heel Europa kennis maken met de mooiste wand en woondecoratie. Wij maken herinneringen voor aan de muur, met een sociaal en duurzaam karakter.

Ondanks een lastige periode voor de detailhandel door corona en lock downs gebruiken inmiddels meer dan 80 verkooppunten onze webshop. De veerkracht in de markt is ongelofelijk flexibel. We hebben geholpen om retailers snel en eenvoudig een webshop te laten bouwen. Fabryk Design heeft haar propositie in de markt verbeterd door gunstige inkoopvoorwaarden aan te bieden, zoals lage bestelminima en flexibele betalingsvoorwaarden. Wij zijn onze klanten dan ook dankbaar voor hun vertrouwen en wij blijven werken aan verrassende collecties.

Het is onze missie om onze klanten succesvol te maken

Het is een uitdaging om je als merk te blijven onderscheiden van de massa, Fabryk Design hanteert een aantal strikte voorwaarden en kwaliteitscriteria. Zo vinden wij het belangrijk dat de retailers waar we mee werken ook veelal kiezen voor duurzaam en een onderscheidend assortiment. Onze producten zijn tijdloos en worden mede mogelijk gemaakt door onze deelnemers van FBRK-Werkt. Ieder kwartaal lanceren we nieuwe collecties in de volgende categorieën: Home and living, kids en garden. Rondom de feestdagen worden er ook seizoen collecties aan geboden.

Krachtige backoffice

Het is de kracht van Fabryk dat we werken met een groeiend en gemotiveerd team. Dagelijks staan we in contact met onze klanten. We blijven werken aan het verbeteren van onze webshop en onze backend dieper integreren met softwaresystemen die aansluiten op uw website! Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij ook in het weekend bereikbaar.

Wij laten Fabryk groeien

Fabryk staat voor unieke en bijzondere woondecoraties. Op onze social media kanalen hebben we een groeiend aantal volgers die dagelijks geïnspireerd willen worden met onze content en sfeerfoto’s. Al het beschikbare promomateriaal is ook beschikbaar voor onze dealer. Daarnaast werken we met sterke referral-programma’s en stellen we zowel de retailer als Fabryk Design in staat om elkaar te laten groeien en ondersteunen

Uitbreiding in Europa

Fabryk Design is al verkrijgbaar in diverse Europese landen, waaronder Belgie, Frankrijk en Duitsland. Dankzij recente investeringen zal Fabryk de komende maanden blijven investeren in een vastberaden positie op deze markt. Zo bieden we steeds meer retailers de mogelijkheid om kennis te maken met ons prachtige merk.