We are created to DESIGN • Fabryk Design

Bel ons: 085 – 864 0109

Lees meer informatie over

Onze producten

Unieke handgemaakte items voor jouw interieur.

Het merendeel van onze collectie is te verkrijgen in een aantal verschillende afmetingen waardoor deze voor elke muur passend is. De vormen zijn gemaakt van D&D zwart of neutraal MDF en worden uit één stuk gefreesd met een standaard dikte van 9 mm. Als je voor de kleur zwart kiest dan wordt deze gemaakt van D&D zwart MDF en krijgt geen waxkleur. Als er voor een waxkleur is gekozen wordt deze op een zwarte vorm aangebracht. De kleur wood wordt gemaakt van neutraal MDF en deze wordt niet gewaxt. Onze Geometric varianten zijn gemaakt uit D&D zwart MDF en zijn maar liefst 18 mm dik en dat betekent meer diepte. Dit maakt het design nog stoerder en robuust.

De Stier, Koe en Schotse Hooglander zijn voorzien van een oogje waar hij kan worden opgehangen aan een schroef of spijker. Al onze andere vormen hebben geen oogje en deze kan je ophangen aan een schroef of spijker en kan je zelf bepalen hoe je hem ophangt.

De Dichte Wereldkaart, Pauw en Kraanvogel bestaan uit twee delen en hierbij leveren wij standaard gratis ophangplaten.

Onze geometrische vormen zijn altijd te herkennen aan het leertje met ons logo erop.

Wax kleuren

In ons assortiment hebben wij verschillende wax kleuren. De Pauw en de Kraanvogel bestaan uit twee delen en hierbij zijn verschillende kleurcombinaties mogelijk.

De kleuren van onze geometrische dieren en vormen op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. Ook moet er rekening gehouden worden dat de kleuren op een zwarte ondergrond worden aangebracht.

Onze designs in de webshop

Hand gemaakt