Sociaal, lokaal & duurzaam ondernemen

Ontwerpen met liefde en uitvoeren met passie. Samen mooie dingen maken geeft voldoening. Ieder item krijgt de aandacht die het verdient.

Onze producten worden door heel Europa verkocht en onze klanten roemen onze stijl, bezieling en aandacht voor ieder product.

Wij maken de meest mooie, uiteenlopende masterpieces voor jouw interieur.Fabryk Design ontwerp en maakt woonaccessoires en meubelen. Puur en stoer met een snufje geometrisch design. Producten van eigen label: houten maatwerk meubelen, designlampen, geometrische vormen en dieren van hout en staal. Een selectie winkels met een bijzonder assortiment kopen de producten van Fabryk Design in.

Benieuwd wat wij doen in de Fabryk?

Unieke werk-omgeving

Onze mensen maken het verschil

Hoe haal je voortduren het beste uit je mensen? Fabryk Design gelooft erin dat haar personeel “het grootste goud” is. Onze organisatiestructuur is opmerkelijk plat. Waar we in 2016 begonnen als éénpitter, zijn we nu gegroeid naar 20 medewerkers, studenten, trainees en deelnemers van FBRK-Werkt. Er zijn in de loop der jaren diverse afdelingen ontstaan en deze teams zijn zelf verantwoordelijk voor het bereiken van hun doelen. Of het nu gaat om het ontwerpen van nieuwe designs, een efficiëntere werkwijze of het opzetten van een productlijn, onze medewerkers hebben hier zelf de hand in.

Studenten krijgen kansen

Studenten zijn bij Fabryk Design van harte welkom, sterker nog, ieder jaar helpen wij gemiddeld 20 studenten van diverse opleidingen aan een stageplaats. Niet voor niets is Fabryk Design uitgeroepen tot beste stagebedrijf van Friesland. De studenten worden betrokken in de processen die passen bij hun opleiding. Van meubelmakers tot marketeers, al lerende maken de studenten op een positieve manier kennis met hun toekomstige vak. Binnen de kaders van de opleiding, worden studenten uitgedaagd om mee te denken aan complexe vraagstukken en gemotiveerd om het beste uit hun zelf te halen. Onze eigen professionals zijn tevens coach, mentor en stagebegeleider.

Professionaliteit van Friese bodem

De mensen van Fabryk Design zijn stuk voor stuk professionals in hun vak, van grafisch vormgevers tot administratieve medewerkers en magazijn medewerkers. Het is aan Fabryk Design om de juiste personen aan zich te binden om continue te kunnen blijven ontwikkelen en doorgroeien. Fabryk is een nuchter bedrijf van Friese bodem. “Doe maar normaal” is ons met de paplepel in gegoten. Kwaliteit staat daarom ook voorop. Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar en je mag van ons verwachten dat wij komen met praktische oplossingen.

Blijven ontwikkelen innoveren

Bij de productieprocessen van Fabryk Design komt veel handwerk kijken, al onze producten worden gecontroleerd in het check-out proces. Niets gaat de werkplaats uit zonder een grondige check. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit garanderen waar we voor staan. Om te kunnen blijven ontwikkelen en innoveren zijn we continue de markt aan het verkennen om ons nieuwe vaardigheden aan te leren of door te investeren in machines en software. Zo kunnen onze mensen zich blijven ontwikkelen en concentreren op onze klanten.

Sociaal maatschappelijk ondernemen

Samen is niet alleen. Sinds 2018 heeft Fabryk Design een zusje genaamd FBRK-Werkt! Dit is onze sociale tak waar we mensen met een beperking een plekje op de arbeidsmarkt geven. Samen met de deelnemers van FBRK-Werkt werken we dagelijks aan onze producten. FBRK-Werkt is een kleine zorg organisatie, geïntegreerd in het bedrijf Fabryk Design. Meewerken binnen onze veilige muren zorgt voor saamhorigheid, verdraagzaamheid en verbinding. Iedereen hoort erbij en heeft zijn eigen inbreng in het team. We hebben maar liefst 3 verschillende divisies binnen het bedrijf. Dit zijn een dagbesteding, voor deelnemers die om wat voor reden niet kunnen werken in het reguliere arbeidsproces. De talentontwikkeling, mensen die een steuntje in de rug nodig hebben in de opstap naar reguliere arbeid en we bieden re-integratie mogelijkheden.

Neem contact met ons op

12 + 10 =