We are created to DESIGN • Fabryk Design

Bel ons: 085 – 864 0109

Maak gebruik van onze 

Promotiematerialen

Voor onze affiliate partners: beeldmateriaal en creer je eigen unieke deeplinks.

Unieke handgemaakte items voor jouw interieur.

Banners

Voor onze affiliate partners hebben we diverse banners ontwikkeld in verschillende afmetingen in onze eigen huisstijl. Dit zijn PNG bestanden die wij hebben geoptimaliseerd voor webgebruik, i.v.m. de laadsnelheid van jouw website. De banners zijn makkelijk te implementeren en zijn zichtbaar in jouw dashboard.

Promotiemateriaal downloaden

Je kunt de banners downloaden onder de tab “advertenties” in jouw dashboard. Je kunt hierin een keuze maken uit:

  • Inspiratiebanners
  • Gratis verzending banners
  • Kortingsbanners voor de aangegeven periodes

Er is ook een mogelijkheid om banners met kortingscodes te gebruiken, dit is altijd in overleg en worden op maat gemaakt. Je kunt de code kopiëren en gebruiken op jouw website, dit staat ingesteld op jouw partner ID. 

Mis jij iets?

Wil je graag een ander formaat, heb je een speciale wens of een idee waardoor je meer conversie kunt behalen? Neem dan contact met ons op, we overleggen dit graag met je!

Productfeed

Wil je liever een productfeed promoten? Dat kan natuurlijk ook! Genereer dan jouw unieke link in de linkgenerator in jouw dashboard onder het tabblad partner URL’s. Voeg deze toe aan jouw affiliate shop. 

 

Deeplinks

Je kan eenvouding deeplinks aanmaken via de generator in jouw persoonlijke dashboard onder de tab “partner URL’s”. Deze link is altijd opgebouwd met jouw referentie ID en de bestemming. 

Deze link kan je verwerken in een blog of op een andere manier, waarmee jij je conversie wilt gaan maken. 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik deelnemen aan het affiliate programma?

Registreer via je het inschrijfformulier op deze pagina. Wij ontvangen jouw verzoek en zullen deze beoordelen. Op basis daarvan ontvang je aanvullende informatie en wordt er automatisch een link voor jouw gegenereerd.

Kan ik alleen meedoen als ik een website heb?

Nee, je kunt ook meedoen als je alleen actief met op social accounts. Bij voorkeur heb je naast jouw social media kanalen ook een website, maar wij hebben ook mogelijkheden om mee te doen met alleen socials.

Hoelang duurt het voordat ik kan starten met het programma?

Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie van ons op jouw aanvraag en daarna kan je aan de slag!

Waar vind ik promotie materialen?

Je kunt de promotiematerialen downloaden vanuit jouw persoonlijke affiliate account. We hebben banners in verschillende afmetingen, die je kunt gebruiken. Mocht je daarin iets missen, dan helpen we je graag dit te maken, mits het binnen onze branding valt.

Werken jullie met kortingscodes en exclusieve acties?

Hier staan wij zeker voor open en daar mag je ons altijd voor benaderen. Heb je een goed idee, dan mag je deze mogelijkheden altijd met ons bespreken.

Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden

Aan ons affiliate programma zijn een aantal spelregels verbonden, deze vind je hier: Algemene voorwaarden

Vergoedingen & uitbetaling

Elke maand betalen wij de commissie uit aan onze affiliates. Je kunt dus rekening houden met een betalingstermijn van 30 dagen, vanaf het moment dat je bent gestart.

Je ontvangt een commissie van 15 % over de verkopen vanuit jouw platform.