FBRK. Tuincollectie

Unieke handgemaakte items speciaal voor jouw interieur!

 

Stijl je tuin af met accessoires van FBRK.

Wie denkt dat woonaccessoires en muurdecoratie alleen voor binnen is, heeft het mis. Tegenwoordig wil je dat het buiten minstens zo sfeervol is als binnen in je huis. Daarom heeft Fabryk Design een speciale buitencollectie ontworpen. Maak je zithoek in je tuin of het balkon af met extra sterke tuinkussens en fleur je muren op met speciale tuinposters. Het buitenseizoen is geopend!

Extra sterke materialen voor buiten

Bij het ontwerpen van onze tuincollectie, hebben we alle materialen met zorg uitgekozen. In Nederland moeten alle accessoires tegen een stootje kunnen. Ook een regenbui moet onze tuincollectie kunnen doorstaan. In onze tuincollectie vind je daarom alleen sterke materialen zoals PVC en polyester terugkomen. Wil je nog langer van je tuincollectie genieten? Berg dan je accessoires in de koude, natte wintermaanden op.

Onze populaire geometrische vormen in de tuin of op het balkon

Onze geometrische vormen zijn razend populair. We zien veel vormen terug in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Maar ook buiten kun je genieten van deze prachtige vormen. Wat dacht je van een geometrische vorm in je tuin of op je kleine balkon. De tuin geo’s zijn gemaakt van extra sterk materiaal en kunnen daardoor tegen een stootje. Een Hollandse storm of regenbui is dan dus geen probleem voor jouw geometrische vorm.

Extra sterke tuinkussens voor buiten

Kleed je tuin extra gezellig aan met de super sterke tuinkussens van Fabryk Design. De al jaren populaire dierenprint blijft bij ons favoriet. Maar ook andere grafische prints vind je terug in de tuincollectie. Alle kussens zijn gemaakt van waterafstotend materiaal dus kunnen tegen een stootje. Wil je extra lang van je tuinkussens genieten? Berg ze dan in de wintermaanden op.

Tuinposters om jouw tuin of balkon op te fleuren

Wist je al dat wij niet van kale muren houden? Ook schuttingen leuken wij graag op met een tuinposter. Kies jij voor een klimop in je tuin of voor een tuinposter? Of misschien wel voor beide. Onze tuinposters zijn gemaakt van PVC materiaal en zijn daardoor bijzonder sterk. Een regenbui is voor je tuinposter dus geen enkel probleem. De posters voor buiten zijn voorzien van ringen in de hoeken zodat de tuinposter eenvoudig is op te hangen. De posters zijn te bestellen in verschillende formaten.