B2B bij Fabryk Design

door mrt 4, 2022FBRK.0 Reacties

B2B bij Fabryk design 

In 2016 begon het te kriebelen bij Esther Veenstra. Ze werkte al jaren in retail en ze wilde iets creatiefs gaan doen. Samen met haar man Sytze maakten ze al vaak zelf decoratie voor in huis. Zo ontstond Fabryk Design: handgemaakte en unieke wanddecoratie. Inmiddels is Fabryk Design uitgegroeid tot een grote speler in de wereld van wanddecoratie. “Bij ons staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel”, vertelt Esther. “Dat zie je terug in onze producten, maar ook in de manier waarop we met onze mensen omgaan. Iedereen is een belangrijke schakel in het proces. We willen iedereen in zijn kracht zetten. Omdat we een echt team zijn, werkt het. Letterlijk”. 

FBRK-Werkt! 

Een andere passie van Esther was om ooit eens een zorgbedrijf te beginnen. Binnen Fabryk Design vond ze hier de ruimte voor, onder de naam FBRK-Werkt!. Hier bieden ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om te werken.

“We hebben nu zo’n acht deelnemers. We geven ze de ruimte om in een rustige en huiselijke sfeer zichzelf te ontplooien en op creatieve wijze nieuwe producten te ontwikkelen. Deelnemers van FBRK-Werkt hebben een eigen inbreng en leren ook samenwerken en producten te ontwikkelen. Teamwork makes the dream work. Een beetje cliché, maar het geldt voor ons wel echt. Samen met onze deelnemers, stagiairs en medewerkers maken we mooie dingen. Voor onze klanten, maar uiteindelijk ook voor hun eigen ontwikkeling”, vertelt Esther trots. 

Nieuwe collecties 

 

Omdat Fabryk steeds groter wordt groeit de vraag naar onze producten bij winkeliers. De designs passen heel goed in de leuke conceptstores, giftshops en retailers met een divers aanbod van mode en lifestyle. Op dit moment werken we samen met een agency die ons merk vertegenwoordigd in Nederland maar ook plannen heeft om verder uit te breiden in de Benelux. 

We hebben voor de retailers een eigen webshop waar ze snel en eenvoudig de collecties van Fabryk design kunnen inkopen. We hanteren een minimum bestelwaarde van slechts 350 euro. Ook is het daarna mogelijk om enkele stuks in te kopen.  

Ieder seizoen lanceren we een aantal nieuwe collecties, toegespitst op trends maar altijd in de kenmerkende sfeer van fabryk design. De producten heb je altijd snel in huis, maximaal binnen 6 werkdagen.  

Fabryk design werkt ook samen met projectontwikkelaars en architecten. Voor vakantieparken of hotels is het mogelijk om een eigen collectie samen te stellen. Omdat wij al onze producten in eigen huis maken is het mogelijk om samen met de klant een unieke beleving voor aan de wand neer te zetten.  

Nieuwsgierig naar onze collecties? Vraag vrijblijvend een inlogcode aan voor onze b2b omgeving: www.b2b.fabrykdesign.nl